// /*---header---*/ /*---Breddning---*/

Det är vi som är Spa & Bad Interiör - din proffsbutik på spabad Stockholm. 

Välkomna till oss!
/Hasse, Marie och Sebastian

Spa & Bad Interiör

Vi är ett familjeföretag som driver en butik med showroom i Kungens Kurva.

Vi är Stockholm & Mälardalens största & äldsta åf av Viskan Spa, Sveriges enda tillverkare av spabad. Vi har sålt Viskan Spa i 9 år och till massor av nöjda kunder som vittnar om att vår produkt och vår höga servicegrad både i butiken och vid leveransen är mycket avgörande i deras val av leverantör.

I december 2019 öppnarde vi Viskan Spa Center Stockholm som har Sveriges största utställning med 13 modeller av spabad.


Det är till oss du vänder dig om du vill ha ett helhetsåtagande med kranlyft och personlig leverans med driftsättning och funktionsgenomgång av ert nya spabad och vi avslutar självklart med spabadskola. I våra priser ingår alltid uppstartskem, filter samt vår mycket uppskattade film, spabadskolan där vi lär ut hur lätt du sköter ditt spabad.

Vi skaffade själva vårt första spabad för ca 12 år sedan och har sedan dess haft enorm glädje och njutning av att vara spabadsägare. Livskvalitet på hemmaplan som Marie brukar säga.
Som inbitna spabadare och försäljare av spabad har vi själva naturligtvis funderat mycket på vad våra skäl, värderingar och funderingar var när vi köpte vårt första och även andra spabad.
Detta förmedlar vi nu till alla våra besökare och förhoppningsvis blivande kunder när vi säljer dessa kvalitetsprodukter med stolthet.

Våra ledord: 
- Service i toppklass. Hos oss skall alla kunder känna sig välkomna och omhändertagna på bästa sätt. Tycker du att det är en djungel med märken, tekniker, isolering och värmarstorlekar- ingen fara, vi hjälper dig reda ut begreppen. 

- Rakt & ärligt. En del i vår branch gillar ibland att prata strunt om varann och andra fabrikat, det försöker vi hålla oss utanför. Det är bättre att vi tillsammans ger våra kunder kunskap om hur ett kvalitetsbad är byggt, fungerar och hur det skall skötas, det gör att vi tillsammans gör det lite mer besvärligt för de oseriösa aktörer som finns...  

- En kund är alltid en kund. Oavsett när du köpte ditt bad hos oss är du viktig. För oss spelar det ingen roll om du var får första kund 2012 eller om du är vår kund nr 978 sen starten, vi finns alltid tillhands för teknisk support, när frågor om vattenkvalitet dyker upp mm. Du hittar oss alltid på mail och telefon. 

Spabad, utespa, bubbelkopp, utomhusspa, bubbelpool - oavsett namn är det till oss du vänder dig till om du vill ha ett riktigt bra bad med absolut bästa servicen i branschen.

Varmt välkomna till oss!