// /*---header---*/ /*---Breddning---*/

Tillverkat i Finland

 

Noviteks spabad är ett verkligt hantverk, de designas och tillverkas i Salo, Finland för det nordiska varierande klimatet. Baden har ett ordentligt sittdjup så att du skall komma ner ordentligt när du badar med vatten över axlarna. Novitek vill ge oförglömliga badstunder - varje gång, året runt och under många år framöver. 

Kvalitétskomponenter

När Novitek tillverkar sina spabad använder de enbart de bästa materialen och komponenterna. Ex, botten är tillverkad av ABS-plast, badet har en aluminumram samt styrsystem från amerikasnska Balboa. Badet isoleras sedan med finsk Finnfoamisloering. Alla bad är isolerade både på sidorna och i botten.
Med hjälp av komponenter med hög kvalitet tål badet de hårdaste vintrar, dessutom energieffektivt. 

Byggt för nordiskt klimat

 

Novitek bygger sina spabad för de nordiskt krävande klimatet med de bästa av komponenter. Detta gör man genom att bla jobba med finsk isolering från Finnfoam i alla sina bad. Baden isoleras på alla sidor och i botten vilket innebär att man kan använda badet året runt. Detta tillsammans med det tjocka termolocket gör badet mycket energieffektivt. 

Marknadsledande garantier

Novitek Garantivillkor

Novitek lämnar följande garantier på sina spabad:

·         10 års ram/stomgaranti

·         5 års skalgaranti mot krackeleringar och missfärgningar

·         3 års komponentgaranti inklusive panelen

 

Fråntaget komponentgarantin är belysning, nackkuddar, thermolock, UV-C lampa, ozonator och filter då dessa är förbrukningsvaror med varierande livslängd.

 

 

Flexibla lösningar för just dig

På Novitek är ett av ledorden flexibilitet. Har du några specifika önskemål kring utrustningen på ditt önskade spabad? Låt oss försöka hitta den perfekta lösningen för just dig genom att tillsammans ta fram ett spabad som är det perfekta spabadet just för dig.

Gynnar lokal företagssamhet

Novitek använder i största mån produkter och tjänster från lokala företag i och omkring Salo. Det gynnar både den lokala företagssamheten och miljön!

  • Isoleringen produceras 100 m från fabriken
  • Aluminiumen till ramen produceras 1 km från fabriken
  • Slangarna produceras 2,5 km från fabriken
  • Träpaneler från Waurum produceras 6 mil från fabriken och monteras av ett lokalt företag 700 m från fabriken