// /*---header---*/ /*---Breddning---*/

Det är vi som är Spa & Bad Interiör - din proffsbutik på spabad Stockholm. 

Välkomna till oss!
/Hasse, Marie och Sebastian

Spa & Bad Interiör

Vi är ett familjeföretag som driver en butik med showroom på Kvarnholmen/Nacka i Stockholm.

Vi är Stockholm & Mälardalens största & äldsta åf av Viskan Spa, Sveriges enda tillverkare av spabad. Vi har sålt Viskan Spa i 6 år och till massor av nöjda kunder som vittnar om att vår produkt och vår höga servicegrad både i butiken och vid leveransen är mycket avgörande i deras val av leverantör.

Det är till oss du vänder dig om du vill ha ett helhetsåtagande med kranlyft och personlig leverans med driftsättning och funktionsgenomgång av ert nya spabad och vi avslutar självklart med spabadskola. I våra priser ingår alltid frakt till tomtgräns, uppstartskem, extrafilter samt vår mycket uppskattade film, spabadskolan där vi lär ut hur lätt du sköter ditt spabad.

Vi skaffade vårt första spabad för ca 10 år sedan och har sedan dess haft enorm glädje och njutning av att vara spabadsägare. Som numera inbitna spabadare och försäljare av spabad har vi själva naturligtvis funderat mycket på vad våra skäl, värderingar och funderingar var när vi köpte vårt första och även andra spabad. Detta förmedlar vi nu till alla våra besökare och förhoppningsvis blivande kunder när vi säljer dessa kvalitetsprodukter med stolthet.

Spabad, utespa, bubbelkopp, utomhusspa, bubbelpool - oavsett namn är det till oss du vänder dig till om du vill ha ett riktigt bra bad med absolut bästa servicen i branschen.

Varmt välkomna till oss!