// /*---header---*/ /*---Breddning---*/

Ofyr - Art of Outdoor Cooking

Hos oss på Spa & Bad Interiör kan du köpa OFYR

I vårt showroom så har vi OFYR uppställt så att du kan komma och se vad det är som gör OFYR till den succé som den har blivit i Sverige.

ofyr grill stockholm

INNOVATIV DESIGN

OFYRs unika design gör den otroligt mångsidig. Eldstaden har en bred och mycket effektiv matlagningsyta. Elden i mitten skapar olika värmezoner på stekhällen. Oavsett vad du grillar, steker, kokar, bakar eller wokar så öppnar OFYR upp en nya möjligheter för matlagning utomhus.

LÄTT ATT SKÖTA

OFYR är så gott som underhållsfri. Skrapa av stekbordet och torka av med en fuktig trasa och OFYR är redo för nästa tillfälle. OFYR står helst ute i alla väder, den funkar lika bra på en varm sommardag som en kall och snöig vinterkväll. Med tiden utvecklar stålet en attraktiv naturlig patina. OFYR är också enkel att hantera och flytta. Häll, eldskål och bas kan lätt separeras för lyft och transport .

SAMLA DINA VÄNNER, ÅRET RUNT

Skapa och upplev känslan av en traditionell lägereld. Den vedeldade eldskålen avger värme upp till fyra meter i diameter, vilket gör mattlagning och aktiviteter möjligt året om. OFYRs runda form innebär att familj och vänner kan delta i matlagningen.

Klicka här för att se alla produkter från OFYR